Een goede relatie is niet blijvend, maar behoeft af en toe onderhoud

Relaties onderhouden kost tijd en energie. De eerste periode is vaak een periode vol vlinders en aandacht voor elkaar. Daarna kun je door drukte op het werk, een druk sociaal leven, kinderen of een andere reden, elkaar uit het oog beginnen te verliezen. Vergeten hoe leuk jullie het samen eigenlijk ook kunnen hebben. 

De Relatie APK werkt preventief en kan helpen om irritaties niet uit te laten monden in een ernstig conflict, een verwijdering of een scheiding.


Tijdig onderzoek en onderhoud voorkomt grote problemen en vastlopers in de toekomst!

Net als bij de APK voor de auto wordt er eerst gekeken hoe de onderdelen in hun onderlinge samenhang functioneren, welke onderdelen wat last van slijtage hebben gehad en hoe dat, indien nodig, het beste gerepareerd kan worden.

Bij De Relatie APK worden, in informele coachingsgesprekken, beide partners uitgedaagd om liefdevol de mate van verbinding met elkaar onder de loep de nemen. Jullie worden gestimuleerd om te ontdekken wat er goed gaat en wat er misschien nog beter kan in de onderlinge relatie. Welke onderdelen zijn nog tiptop in orde en welke onderdelen hebben toch wat last gehad van slijtage? En niet te vergeten, hoe staat het met de onderlinge vonk? Na het versterken van de onderlinge verbinding, en het indien nodig herstellen van wat slijtage deeltjes, gaan jullie met hernieuwde energie weer verder!

Samuel, jullie coach, is ook eigenaar van Bed and Breakfast De Haen in Oss. Hij biedt jullie een Relatie APK Arrangement aan van 2, 3 of 4 dagen inclusief verblijf in de B&B, met dagelijks 3 uur intensieve relatiecoaching. Wel hard werken, maar ook heel snel ontdekken waar en hoe jullie je relatie kunnen verbeteren, of goed kunnen houden. En tussen de coachings door, lekker bijkomen van de intensieve gesprekken in een luxueuze B&B, met alles erop en eraan. Samuel biedt jullie een kosteloos een vrijblijvend intakegesprek aan om te kijken of er een klik is en hoeveel dagen de relatie APK in jullie situatie zou moeten duren.


Relatie APK Light: Twee overnachtingen plus 6 uren relatie APK coaching: regulier tarief  1140 euro, maar als arrangement boekbaar voor 495 euro per stel.

Relatie APK Medium: Drie overnachtingen plus 9 uren relatie APK coaching: regulier tarief 1710 euro, maar als speciaal arrangement boekbaar voor 895 euro per stel. Betaling in twee termijnen mogelijk.

Relatie APK Intense: Vier overnachtingen plus 12 uren relatie APK coaching: regulier tarief 2160 euro, maar als arrangement boekbaar voor 1095 euro per stel. Betaling in drie termijnen mogelijk. 

Bekijk het luxe apartement van 60 m2, waar jullie Relatie APK plaatsvindt
 
E-mailen
Bellen
Map