Coaching is één van de meest gewaardeerde HR-tools om het menselijk kapitaal volledig te ontwikkelen

Soms wil je als organisatie voorkomen dat een medewerker in de Ziektewet komt. Of wil je dat ze duurzaam inzetbaar blijven.

Organisaties die persoonlijke ontwikkeling om zakelijke redenen inzetten, investeren in het geluk, de ontwikkeling en de effectiviteit van de medewerker. Zo bindt u uw medewerkers beter aan uw organisatie, erg belangrijk in deze tijden van 'war on talent'

Daarnaast blijkt ook uit onderzoek dat coaching tot toename van productiviteit en werktevredenheid zorgt. Organisaties zien vaak een 7-voudige Return On Investment van de oorspronkelijke investering terug. Ook is aangetoond dat het tot positieve effecten leidt op het gebied van teamsamenwerking en klanttevredenheid.

Specialismen

Badenhorst Coaching is gespecialiseerd in:

  • Voorkomen of herstellen van burnout
  • Re-integratie
  • Betere omgang met stressklachten
  • Beter inzicht krijgen in eigen functioneren, krachten en belemmeringen
  • Het aanleren van nieuwe vaardigheden of competenties
  • Vergroten van zelfvertrouwen en zelfkennis
  • Expat coaching
  • Communicatie coaching

Kosten voor coaching van uw medewerker zijn volledig belasting aftrekbaar

Kosten voor coaching van een medewerker zijn volledig belasting aftrekbaar als het bedrijf het coaching traject betaalt. Naast teruggave van de btw kunt u de kosten van het coaching traject volledig als bedrijfskosten opvoeren, zonder drempel of andere beperkingen. Uw bedrijfsvorm (vof, bv, nv) heeft geen invloed op de aftrekbaarheid. Investeren in uw medewerkers middels een coaching traject is fiscaal dus erg aantrekkelijk. 

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek: 

Uw medewerker kan eenvoudig zelf of samen met u direct een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek inplannen via het contactformulier op deze website. Dit gesprek is meestal nog in dezelfde week mogelijk, bij u op locatie, maar ook online! Tijdens het gesprek brengen we samen de  hulpvraag van uw medewerker in kaart. Ook stelt de medewerker de doelen vast die hij/zij tijdens het coachingstraject wilt bereiken. Vervolgens doe ik je een voorstel voor een coachingsaanpak. Als het klikt met de coach volgt de offerte, na uw accoord kan direct gestart worden met het coachtraject.

Trajectduur: 

Een gemiddeld coachingstraject duurt ongeveer 5-8 sessies van 1 -1,5 uur. 

Tarief coaching: 

Het reguliere tarief voor bedrijven is 149 euro excl. BTW per uur. 

 
E-mailen
Bellen
Map